Preturi incarcare freon

Tabel preturi Incarcare Freon Aer Conditionat / Bucuresti

Lista informativa preturi incarcare freon aer conditionat, reparatii aer conditionat, igienizare aer conditionat bucuresti , intretinere aer conditionat bucuresti,preturi incarcare freon aer conditionat bucuresti.

Echipa noastra este solutia problemelor dvs, de aceea va punem la dispozitie cu titlu informativ asupra nivelului de preturi practicat si a listei de preturi incarcare freon pentru aer conditionat in Bucuresti.

 

Pentru preturi incarcare freon aer conditionat va asteptam sa ne trimiteti o cerere de oferta pret, daca aveti mai mult de 6 aparate de climatizare in aceeasi locatie care trebuiesc revizuite si servisate an de an si veti primi un raspuns cat mai repede.

Principala noastra activitate este in domeniul climatizarii si ne orientam activitatea in special pe reparatii aer conditionat, incarcare freon aer conditionat, igienizare aer conditionat, intretinere aer conditionat.

Vezi mai jos preturi incarcare freon Bucuresti, preturi incarcare freon aer conditionat tip split de perete, preturi incarcare freon clima multi split se regasesc in incintele birourilor, preturi incarcare freon aer conditionat casetat care sunt montate in tavan, preturi incarcare freon tip duct, preturi incarcare freon VRF.

Preturi incarcare freon Bucuresti

Tarife aer conditionat Bucuresti

Servicii oferite Pret
Incarcare cu freon aer conditionat (9000-12000 Btu) de la 250 RON
Recuperare freon 150 RON
Instalare aer conditionat (9000-12000 Btu) 400 RON
Curatare + Igenizare ae conditionat cu 2 tipuri de solutii speciale (9000-12000 Btu) de la 200 RON
Inlocuire robinete aer conditionat solicita oferta
Deblocare compresoare blocate pret de la 250 RON
Inlocuire compresoare de la 500 RON
Sudura tevi aer conditionat pret 50 RON / lipitura
Vidare sistem pret 100 RON
OFERTA MONTAJ APARATE AER CONDITIONAT LA PRETUL DE 500 LEI (MANOPERA DE INSTALARE + DEPLASARE INCLUSA)

Firma serioasa cu profil climatizare, oferim servicii de intretinere, montaj si service pentru aparate aer conditionat de locuita de tip split de perete, 9.000 – 12.000 – 18.000 btu. La orice lucrare folosim pompa de vid, mai ales la montajul aparatelor sh unde este nevoie de incarcat cu freon si instalatia din cupru este contaminata de umezeala/tarife aer conditionat mai sus.

OFERIM SI SERVICII DE DEMONTAT AER CONDITIONAT CU RECUPERAT FREON DACA DORITI SA VA MUTATI AERUL CONDITIONAT IN ALTA LOCATIE,COST de la 250 LEI

Serviciile suplimentare reprezinta cost aditional suportat de client si se plateste direct echipei de montaj/tarife aer conditionat. In cazul in care instalarea standard nu se poate efectua doar la o singura deplasare din vina cumparatorului (lipsa informatie tip instalare/tip zid/schela, etc.) sau se amana fara reprogramare (lipsa client de acasa) se va achita o taxa de deplasare de 100 lei.Tarife aer conditionat.